ONS VERHAAL

89e minuut, penalty. Oog in oog met de keeper, de ref fluit. De doelman springt links, je ziet de bal verdwijnen in de rechterbovenhoek. 2-1 en de overwinning is binnen ! En je eerste reactie is:

———-
” Ik wist dat het 2-1 ging worden ! “
———-

Niemand die jou gelooft natuurlijk maar het was het jou ook niet waard om effectief geld in te zetten. Als voetbalfanaat kennen we allemaal dat gevoel. Daarom dachten we: “zou het niet leuk zijn mocht er een pronostiekplatform bestaan waar je gratis aan kan deelnemen én je ook nog eens wekelijks leuke prijzen kan winnen? Zo kan je steeds jouw voetbalkennis bewijzen, loop je geen enkel risico én kan je jouw goed inzicht effectief omzetten in toffe prijzen !” Vanuit dit idee ontstond Tifogame. 

In april 2018 kwam de eerste versie van Tifogame live met een pronostiek voor het WK voetbal in Rusland. In tegenstelling tot de andere pronostieken speelden onze spelers niet voor 1 prijzenpot maar konden verschillende bedrijven, voetbalclubs, winkels, … een eigen competitie oprichten op Tifogame en zelf een prijzenpot voorzien ! Zo kregen we 124 verschillende competities met elk hun eigen prijzen zodat we na het WK maar liefst 352 prijzen konden weggeven! 

———-
” Tijdens het WK in Rusland boden we 124 competities aan met een totale prijzenpot van 352 prijzen ! “
———-

Na het WK maakten we de balans op: 124 competities, 352 prijzen en maar liefst 31.881 ingevulde pronostieken ! Een groot succes voor een eerste editie, het EK in 2020 beloofde veel goeds. Tot een aantal spelers met de vraag kwamen of Tifogame ook niet zou terugkomen voor het (inter)nationale competitievoetbal. 

Zo ontstond de tweede versie van Tifogame begin 2019. Starten deden we met de Jupiler Pro League en de Premier League. Daarna volgden La Liga, de Bundesliga en de Ligue 1. Nu bieden we ook de Eredivisie, de Serie A, de Champions League, de Europa League en de European Qualifiers aan. Ook de partnerships en de prijzen evolueerden. Zo gingen een aantal voetbalclubs zoals SV Zulte Waregem en KV Oostende in zee met Tifogame en ook kleppers zoals JAKO, Select, Eleven Sports, … vonden hun weg naar Tifogame. 

Tifogame blijft groeien en lanceerde zonet zijn derde versie met een nog aantrekkelijker design en met nieuwe features ! En ook het EK staat voor de deur dus ontdek nu zelf Tifogame en bewijs dat jij een echte voetbalkenner bent !